3 εκπληκτικά οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα μπαμπού στα μαλλιά σας

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 εκπληκτικά οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα μπαμπού στα μαλλιά σας
brush hair

Κανείς δεν μιλάει για αυτόν τον φυσικό πόρο – δεν είναι μόνο ένα από τα πιο ευέλικτα φυτά της φύσης, αλλά και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό στον κόσμο. Αν ακόμα δεν το έχετε μαντέψει, μιλάμε για το μπαμπού! Ενώ το μπαμπού είναι γνωστό για την παραγωγή πραγμάτων όπως ρούχα, τσάντες, σερβίτσια και ακόμη και έπιπλα, χρησιμοποιείται επίσης σε πολλά φαρμακευτικά και υγειονομικά είδη. Στην πραγματικότητα, θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το μπαμπού είναι ένα θαυματουργό συστατικό και για τα μαλλιά σας, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Be Beautiful In.

Έχει την υψηλότερη ποσότητα φυτικού πυριτίου σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φυτό! Το διοξείδιο του πυριτίου είναι ένα ιχνοστοιχείο που μειώνεται αργά με τον χρόνο. Και, η έλλειψή του δεν επηρεάζει μόνο την υγεία των μαλλιών σας, αλλά και του δέρματος, των νυχιών και άλλων οργάνων του σώματος.

Από την αύξηση του όγκου των μαλλιών σας και την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής μέχρι την ενδυνάμωση της χαίτης σας, τα συστατικά με πυρίτιο μπορούν να λειτουργήσουν σαν μαγικά για τα μαλλιά σας. Δείτε πώς το μπαμπού ωφελεί τα μαλλιά σας.

Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών

Αν πάντα θέλατε να καμαρώνετε για σούπερ μακριά μαλλιά, τότε αυτό το φυσικό συστατικό μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Γνωρίζατε ότι το μπαμπού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου (διάβαζε: περίπου 70 τοις εκατό), γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στη βελτίωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Το διοξείδιο του πυριτίου είναι ένα βασικό μικροθρεπτικό συστατικό που βρίσκεται στο δέρμα, τα οστά και τα μαλλιά, το οποίο τους χαρίζει νεανική εμφάνιση και ελαστικότητα.

Προσθέτει λάμψη στις μπούκλες σας

Ποιος ο λόγος να έχετε* μακριά, πυκνά μαλλιά, αν δεν έχουν λάμψη; Το γεγονός ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και έχει* φυσικά καθαριστικές ιδιότητες είναι αυτό που κάνει το εκχύλισμα μπαμπού έναν από τους καλύτερους φυσικούς τρόπους για να προσθέσετε λάμψη στις μπούκλες σας. Τα εκχυλίσματα αυτού του ισχυρού φυτού υποστηρίζουν τη διατήρηση της υγρασίας, η οποία δυναμώνει και μαλακώνει τα μαλλιά. Και δεν είναι μόνο αυτό! Το εκχύλισμα μπαμπού καθαρίζει τα μαλλιά από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τη συσσώρευση προϊόντων που μπορούν να θαμπώσουν τις όμορφες μπούκλες σας.

Σας χαρίζει πιο πυκνά μαλλιά

Είτε πρόκειται για τη γενετική, τις συνήθειες περιποίησης των μαλλιών ή τις σκληρές θεραπείες, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την αραίωση των μαλλιών. Αλλά, μην ανησυχείτε! Το εκχύλισμα μπαμπού, το οποίο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητες του τριχωτού της κεφαλής, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, ενισχύοντας τους θύλακες των τριχών και προωθώντας την ανάπτυξη μιας πιο πυκνής χαίτης. Αυτό το φυτικό εκχύλισμα είναι επίσης γεμάτο με αντιοξειδωτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες που δημιουργούν ένα περιβάλλον για την ανάπτυξη περισσότερων μαλλιών.