ΥΓΕΙΑ: Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020» υλοποιεί στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητάς του ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ. Στο πλαίσιο του προγράμματος, που παρουσιάστηκε χθες, ο Όμιλος στηρίζει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, προσφέροντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, σε όλους τους αθλητές που θα προκριθούν στο Τόκιο. Εκτός από την εθελονική προσφορά προς αυτή τη μεγάλη ομάδα εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και  χρηματική υποστήριξη προς τους αθλητές.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και των αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, στις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί και ο Όμιλος YΓΕΙΑ ως Υποστηρικτής της Ολυμπιακής ομάδας προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών σε όλα τα μέλη της. Η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πλέον, με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στο πλευρό τους γνωρίζουν ότι μπορούν να υποβληθούν χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλες τις απαραίτητες, για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, εξετάσεις και να λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, από ένα άρτια εκπαιδευμένο και ικανότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».