Επένδυση 10 εκατ. ευρώ του Ομίλου Ιατρόπολις στην καρδιά της Αθήνας

Μία νέα πλήρως εξοπλισμένη Διαγνωστική Μονάδα εγκαινίασε στην οδό Πατησίων 290 ο Όμιλος Ιατρόπολις. Πρόκειται για την 7η Μονάδα του Ομίλου, μια επένδυση ύψους 10.000.000 ευρώ! Η νέα Διαγνωστική Μονάδα, που αναπτύσσεται σε έναν χώρο 2.500 τ.μ.μ σε ιδιόκτητο κτίριο που κατασκευάστηκε με προδιαγραφές ιατρικού κέντρου, διαθέτει 12 πλήρως εξοπλισμένα τμήματα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα. Ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει εδώ από ηλεκτρομυογράφημα μέχρι αξονική τομογραφία!

Στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι να καλύψει με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, καλύπτοντας τους κατοίκους με όλες τις διαγνωστικές και εργαστηριακές υπηρεσίες.

Έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τουλάχιστον 400.000 κατοίκους του κέντρου και των γύρω περιοχών, η διαγνωστική Μονάδα είναι στελεχωμένη με 65 εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, ειδικούς τεχνολόγους καθώς και διοικητικό προσωπικό. Η Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και με ασφαλιστικές εταιρείες.

Το νέο κέντρο του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ μπορεί να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα μπορούν να παραδίνονται και ψηφιακά στους ασθενείς ή θα τους αποστέλλονται ηλεκτρονικά, με τήρηση πάντα όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας στην Πατησίων δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».