Νεότερο & πιο υγιές πρόσωπο μέσα σε μία ώρα!

Για τη γυναίκα του 21oυ αιώνα, η διατήρηση της ομορφιάς εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα των επιθυμιών της και ο τρόπος για να τη διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο ονομάζεται Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan ® Tru PRP™(Platelet Rich Plasma) ή αλλιώς Vampire Facelift®. Η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου Magellan ® Tru PRP™ έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για την απλή Μεσοθεραπεία (PRP) έως σήμερα!
Η απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) βασίζεται στην αρχή της απλής φυγοκέντρησης (μία περιστροφή), μέσω της οποίας διαχωρίζει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια του αίματος. Αξιοποιεί το μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων χρησιμοποιώντας τα συστατικά του αίματος, που διαθέτουν αναζωογονητικές, επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και παράγει μια μίξη PRP που περιέχει μικρό αριθμό αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων.
tzermiasΗ νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Magellan ® Tru PRP™ θέτει ακόμα ψηλότερα τον πήχυ!
Η νέα αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan ® Tru PRP™ έγκειται, όπως και η απλή Μεσοθεραπεία, στην ενέσιμη χορήγηση εμπλουτισμένου σε αιμοπετάλια πλάσματος, που προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή (γι’ αυτό και λέγεται αυτόλογη), με τη διαφορά ότι βασίζεται σε διπλή φυγοκέντρηση (διπλή περιστροφή).
Στη συνέχεια, ο εφαρμοστής ενεργοποιεί τα αιμοπετάλια για να απελευθερωθούν τουλάχιστον 8 αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του κολλαγόνου.

Ο εφαρμοστής εγχύει τους αυξητικούς παράγοντες στο πρόσωπο προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να ξεκινήσει η διαδικασία ανανέωσης του δέρματος του προσώπου. Η διαδικασία στο σύνολό της διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Διπλή φυγοκέντρηση

Χάρη στη διπλή φυγοκέντρηση, επιτυγχάνεται πιο εκλεπτυσμένος διαχωρισμός. Απομακρύνεται, δηλαδή, το PRP, το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα, και μένει το PΡP (Platelet Poor Plasma), το λεγόμενο «φτωχό» πλάσμα, που διαθέτει υψηλότερο ποσοστό συγκέντρωσης αυξητικών παραγόντων στο αίμα, 4-6 φορές περισσότερο από τα άλλα PRP.
Tο «φτωχό» πλάσμα (PPP), που απομένει μετά τη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρησης, εφαρμόζεται ως μάσκα στο πρόσωπο του ασθενούς μετά την έγχυση του PRP προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανανέωση και την ανάπλαση των κυττάρων. Το ΡΡΡ που μένει μετά τη θεραπεία, ο ασθενής μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μάσκα στο σπίτι για μερικές ημέρες.
Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;
Το «πόδι της χήνας» και τις «ρυτίδες γέλιου»
Τους μαύρους κύκλους
Τα «πεσμένα» ζυγωματικά
Τη χαλάρωση του δέρματος
Τις ουλές ακμής και τις επιφανειακές ουλές
Την τραχιά υφή και τη «σβησμένη» ακτινοβολία του δέρματος
Γενικότερα, ενδείκνυται για περιπτώσεις:
Απώλειας λάμψης και όγκου
Απώλειας τόνου και ελαστικότητας
Γραμμών έκφρασης και ρυτίδων

Πλεονεκτήματα
Νεότερο και πιο υγιές πρόσωπο
Βαθιά ενυδάτωση επιδερμίδας
Προληπτική δράση ενάντια στην εμφάνιση ρυτίδων
Μεγαλύτερη ομοιομορφία και λάμψη προσώπου
Συνολική αναζωογόνηση της επιδερμίδας
Ασφαλής κάλυψη όλων των τύπων δέρματος
Εκμηδένιση κάθε κινδύνου μόλυνσης του αίματος από εξωτερικούς παράγοντες, καθώς δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας, αφού η όλη διαδικασία πραγματοποιείται από το ίδιο το μηχάνημα

Eπίτευξη πιο εκλεπτυσμένου διαχωρισμού αιμοπεταλίων χάρη στη διπλή φυγοκέντρηση

Ανανέωση και ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος με διαδικασία εγκεκριμένη από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων & συσκευών FDA.
Γενικότερα, η ανάπλαση των κυττάρων έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής και του τόνου της επιδερμίδας, μια διαδικασία που χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να αποδώσει.
Καθώς τα κύτταρα ανανεώνονται με εντατικούς ρυθμούς, βελτιώνονται σταθερά η υφή και ο τόνος της επιδερμίδας, χαρίζοντας μια πιο υγιή λάμψη. Παράλληλα , ενισχύεται το πάχος της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να λειαίνονται οι
ρυτίδες και οι ουλές. Επίσης, ενεργοποιείται η ανάπλαση κολλαγόνου, η αγγειογένεση και η επαναγγειοποίηση των ιστών.
Τα αποτελέσματα γίνονται ιδιαίτερα ορατά μετά από την 1η βδομάδα και διαρκούν τουλάχιστον ένα χρόνο.
Στα εξειδικευμένα ιατρεία μας, θέτουμε στη διάθεσή σας επιστημονική γνώση, εκτεταμένη ιατρική εμπειρία, εξειδικευμένη ιατρική ομάδα και καινοτόμες, εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες ικανοποιούν την ανάγκη σας να είστε και, φυσικά, να νιώθετε όμορφες.