Γερά οστά σε 60 δευτερόλεπτα τη βδομάδα!

H OsteoStrong, μια πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αντιστρέφοντας ακόμα και την οστεοπόρωση, ήλθε και στη χώρα μας!

Εφευρέτης της μεθόδου είναι ο Μηχανικός Ιατρικής Δρ. John Jaquish,ο οποίος αναζητούσε έναν τρόπο, μια συσκευή για να βοηθήσει τη μητέρα του που είχε διαγνωστεί με οστεοπόρωση να νικήσει τη νόσο. Βασιζόμενο στην ιδέα ότι η πρόσκρουση οδηγεί στην παραγωγή νέου οστού, ανέπτυξε τη μέθοδο της οστεογονικής φόρτισης. «Το μυοσκελετικό σύστημα αντιδρά στην άρση βαρών και στις ισχυρές δυνάμεις που του ασκούνται από τη διαχείριση του ίδιου του του βάρους, αναπτύσσοντας νέα οστική και μυική μάζα. Το σύστημά μας έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας», τόνισε ο Δρ. John Jaquish. Πλέον, όραμα του Δρ Jaquish αλλά και του Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C. είναι η εξάλειψη της οστεοπόρωσης στον κόσμο. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς μελέτες σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες απέδειξαν ότι με τη χρήση της μεθόδου πέτυχαν βελτίωση της οστικής τους πυκνότητας κατά 14-15%.

Η OsteoStrong και τα μηχανήματά της απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα, επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την εβδομάδα! Ακόμη και σε ανθρώπους χωρίς προβλήματα, οι συνεδρίες με τα μηχανήματα Spectrum μπορούν να προσφέρουν δύναμη και αντοχή και να συμβάλουν στη ζωντάνια και στην καλή στάση σώματος του ατόμου, ενώ στα άτομα με διαβήτη τύπου 2, η χρήση της μεθόδου οδήγησε σε βελτίωση και του γλυκαιμικού ελέγχου.

Ο Kyle Zagrodzky είπε σχετικά: «Στην OsteoStrong βλέπουμε νεαρούς αθλητές που βελτιώνουν τις επιδόσεις τους μετά από λίγες μόνον συνεδρίες, μεσήλικες που εξαλείφουν τον πόνο στις αρθρώσεις και στην πλάτη, ανακτώντας τη δύναμη και τη ζωτικότητά τους, αλλά και άτομα ηλικίας 70, 80 ή 90 ετών που αναστρέφουν την οστεοπόρωση και αποκτούν την οστική πυκνότητα ενός τριαντάχρονου. Είναι ένα πραγματικά πρωτοποριακό σύστημα που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους».
Απαντώντας στο ερώτημα αν η OsteoStrong αντικαθιστά την άσκηση στο γυμναστήριο, οι ομιλητές διευκρίνισαν ότι η OsteoStrong δεν συνιστά γυμναστική, ωστόσο είναι απολύτως συμβατή με την άσκηση και επιπλέον αυξάνει τα οφέλη της, λειτουργώντας προληπτικά σε τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκειά της.
Το πρώτο κέντρο της OsteoStrong θα λειτουργήσει στο Μαρούσι (Σώρου 3-5) από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. Στόχος όμως της εταιρείας είναι η ανάπτυξη δικτύου σε όλη τη χώρα στην επόμενη πενταετία.