Χριστουγγενιάτικο event αλληλεγγύης

Home NEWS FEEL GOOD STORIES Χριστουγγενιάτικο event αλληλεγγύης
DYO infokids

Το Infokids.gr και το Infowoman.gr στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και δράσης που προωθούν εδώ και χρόνια, προσκαλούν εσάς και τα παιδιά σας σε ένα φιλανθρωπικό event, με σκοπό να χαρίσουμε στα παιδιά της πόλης μας τα πιο φωτεινά χαμόγελα τα φετινά Χριστούγεννα!

Την Παρασκευή 13/12 (ώρα 13:00-18:00) και το Σάββατο 14/12 (ώρα 10:00-15:00) σας περιμένουμε όλους στον πεζόδρομο της Κοραή, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, απολαυστικά δρώμενα, γιορτινές μελωδίες και γευστικά κεράσματα!

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 13/12

  • Ένας απίθανος Χιονάνθρωπος από την Ομάδα Πολύχρωμη Σπείρα θα βρίσκεται στην παρέα μας, για να υποδέχεται τα μικρά παιδάκια που θα φέρνουν τα δώρα τους!
  • H καλλιτεχνική ομάδα “La Petite Marguerite” θα μας χαρίσει μια υπέροχη διαδραστική performance με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

Το Σαββατο 14/12

  • Ένα πρωτότυπο μουσικό σόου με Boomwhackers θα μας παρουσίασε η δασκάλα μουσικής και συγγραφέας κ.Έφη Μπαχτσεβάνα, από τις 11:00 και μετά.
  • Οι συντελεστές του δημοφιλέστερου ανά τον κόσμο μιούζικαλ για παιδιά Annie θα βρίσκονται μαζί μας, για να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά!

afisa_paidia_voithoun_paidiaΣτο περίπτερο των Infokids.gr και Infowoman.gr η ομάδα μας θα συγκεντρώνει δώρα -παιχνίδια, σχολικά είδη, βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να χαρίσει χαρά και αγάπη σε ένα παιδί- για τις οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση και στηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Τα δώρα που θα συγκεντρωθούν μπορεί να είναι είτε πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι (σε καλή κατάσταση) είτε νέα.

Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

 

 

Φέτος τα Χριστούγεννα γίνετε εσείς ο Άη Βασίλης που με τόση λαχτάρα περιμένουν τα παιδιά της πόλης μας, τα οποία ζουν σε συνθήκες φτώχειας, και αδράξτε το πραγματικό νόημα των γιορτών!

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: